2. novembra 2015

KUKURIČNÉ TORTILLY PLNENÉ AVOKÁDOM

Klasické kukuričné tortilly plnené avokádovom. Kto chce, môže si do nich tiež pridať mäso, syr a fazuľovú zmes . Mňam! Jedlo je navyše bohaté na množstvo […]
1. novembra 2015

BROWNIES

CHUTNÉ , BEZ VÝČITIEK A RÝCHLE !! 🙂 12 ks 2 banány 2 vajcia 2 PL stevia 30g kakao 2 PL arašidového maslo 30g ovsené vločky […]
30. októbra 2015

ZDRAVÉ A CHUTNÉ RAŇAJKOVÉ WAFLE

POSTUP: 100g ovsenných vločiek (pomlieť) 50 g kokosu 2 vajíčka 2-3 dcl vody 30 g kakaa Proteín (ak chcete) Všetko zmiešať a naliať do vaflovača. Navrch […]
29. októbra 2015

TVAROHOVÝ KOLÁČ BEZ MÚKY A CUKRU

Budeme potrebovať: 250g jemný tvaroh odtučnený 275g hrudkovitý tvaroh odtučnený 4 lyžičky bieleho jogurtu 3ks vajičok 1 bal.vanilkového pudingu 2 lyžičky kakaa ovocie podľa chuti aróma […]
27. októbra 2015

Karfiolová pizza

Výborný recept na zdravé cesto na pizzu z karfiólu, ktoré hravo nahradí obyčajné múčne cesto a tak uberie množstvo sacharidov ako i kalórií. Skúste, neoľutujete! 🙂 […]
27. októbra 2015

KARFIOL

Karfiol podľa najnovších štúdií ľudskému organizmu poskytuje značnú ochranu proti srdcovým ochoreniam, rakovine, cukrovke a aj reumatickej artritíde. Pravidelná konzumácia karfiolu môže takisto znížiť riziko vzniku […]
27. októbra 2015

JABLKO

Nedávné vskumy úkazali, že jablká môžu regulovať hladinu cukru v krvi. Vláknina ktorá sa nachádza v jablkách v kombinácii s inými živinami jablka poskytuje mnohé zravotné […]
27. októbra 2015

POMARANČ

Pomaranče obsahujú vyššiu koncentráciu vitamínu C. Vitamín C zabranuje poškodeniu volnými radikálmi, redukuje závažné zápalové stavy organizmu napríklad Astma, artróza, a reumatoidná artritída. Vláknina v pomarančoch […]
27. októbra 2015

KOKOS

Najlepšie na používaní kokosu je, že neobsahuje žiaden pridaný cholesterol, ako potraviny živočíšneho pôvodu. Zvyšuje tvorbu zdravého cholesterolu a prináša aminokyseliny, vitamíny, minerály a ďalšie živiny. […]